fbpx

Nikki: “Jouw talent telt!” πŸ†

Wie ben jij?
Ik ben Nikki, 25 jaar en woon in Slotervaart.

Wat maakt jou blij?
Ik vind het heerlijk om een wedstrijd te winnen met m’n handbalteam, om buiten te wandelen in het zonnetje en om met mijn twee katten te knuffelen.

Wat doe je bij ICA?
Bij ICA ben ik een van de trainers/coaches van de talentontwikkeling track. Ik ben van mening dat jongeren hun talent heel goed kunnen ontwikkelen in een nieuwe situatie, met nieuwe mensen, terwijl ze zich inzetten voor hun omgeving. Ik ondersteun ze hierbij graag!

Wat was jouw mooiste ervaring binnen ICA?
Mijn mooiste ervaring binnen ICA is het begeleiden van een meisje dat al een paar jaar binnen zat zonder uitzicht en nu twee keer per week aan de slag is in een moestuin voor de buurt en duidelijk beter in haar vel zit. Kleine veranderingen kunnen zoveel moois opleveren!

Waarom zouden jongeren mee moeten doen aan ICA?
Jongeren zouden mee moeten doen met ICA omdat impact maken in jouw omgeving Γ©n een goede ervaring op doen voor later je gewoon een heel goed gevoel geeft.

Wat wil jij jongeren meegeven?
Jouw talent telt en je kan veel meer aan dan je denkt πŸ™‚

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Twitter

Wie ben jij?

Weet je even niet zo goed wat je wilt gaan doen, maar wil je toch aan je toekomst bouwen? Join dan een van onze programma’s bij jou in de buurt! Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. Onze missie is om jou een stap verder te helpen.