fbpx

Alle veelgestelde vragen op een rijtje! 

Moet ik, om mee te doen, vooraf al een idee hebben voor een sociaal project?

Je hoeft vooraf absoluut geen idee te hebben voor het project. Door middel van inspiratietours, workshops en groepsgesprekken gaan jullie verschillende sociale ideeën bedenken en uitwerken.

Hoe waardevol is het diploma? Hoe kijken werkgevers hier tegenaan?

Impact Creators Amsterdam is een MDT project van Amsterdam. De Burgemeester en wethouders steunen jullie in het traject. En het certificaat heeft zeker veel waarde voor jouw CV.  In overleg met de coördinatie kan je zelfs officiële kwalificaties krijgen!

Waar moet ik aan voldoen om mee te doen?

Voor inschrijving van dit programma stellen we geen vooropleidingseisen. Wel zoeken wij naar deelnemers die dezelfde intrinsieke motivatie delen om verandering te brengen in Amsterdam. Ook is het belangrijk dat je voldoende tijd kunt vrijmaken voor het programma. En je bent minimaal 16 en maximaal 27 jaar.

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Twitter

Wie ben jij?

Weet je even niet zo goed wat je wilt gaan doen, maar wil je toch aan je toekomst bouwen? Join dan een van onze programma’s bij jou in de buurt! Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. Onze missie is om jou een stap verder te helpen.