fbpx

Abigail

Abigail is 23 jaar, groeide op in Amsterdam, maar vanwege de huizencrisis woont die tegenwoordig in Almere. Abigail is muzikant (@Spotify: Abble) en doet daarnaast ook BJJ op internationaal niveau: afgelopen zondag was die nog tweede geworden! 

Na de opleiding psychobiology, waarmee die gestopt is omdat dat toch niet helemaal diens ding was, stond zelfontwikkeling in 2021 voorop. Na het zien van het programma van Impact Creators Amsterdam, was Abigail dan ook gelijk enthousiast. Tijdens het traject is die dan ook vooral bezig geweest met de vraag: “Waar liggen mijn interesses nu eigenlijk echt?”. 

“Het programma vond ik heel erg leuk: alle lessen, nieuwe dingen leren, maar vooral het sociale aspect met de groep. Tijdens de Impact Dagen maak je bijvoorbeeld ook een connectie met de andere groepen, wat heel leuk was. We kregen onder andere een training ‘Dankbaarheid’ en we gingen MidWest helpen in de tuin.”

Verder heeft Abigail zich ook op andere gebieden ontwikkelt, zo is die bijvoorbeeld aan de slag gegaan bij 3×3 (basketbal organisatie). “Zij kwamen naar ons met de vraag meer Islamitische meiden te betrekken met de sportactiviteiten. Dit was nogal een brede vraag, dus samen met een ander meisje hebben we onderzocht wat wij nu concreet konden gaan doen. We kwamen er achter dat 3×3 eigenlijk meer bekend moest worden in de buurt. Dus zijn we connecties gaan maken met bedrijven en organisaties zoals buurthuizen en jongerencentra.” 

“Ik raad het jongeren zeker aan om mee te doen, vooral als ze nog in de onderzoeksfase zitten van wat ze willen gaan doen en iets nieuws willen gaan leren. Impact Creators Amsterdam geeft de kans om nieuwe dingen te proberen.” 

Deze zoektocht naar diens interesses heeft uiteindelijk geïnspireerd om met een nieuwe studie beginnen: Media Culture aan de UvA.  

Ook een MDT doen bij Impact Creators Amsterdam?
Meld je aan!

Wie ben jij?

Weet je even niet zo goed wat je wilt gaan doen, maar wil je toch aan je toekomst bouwen? Join dan een van onze programma’s bij jou in de buurt! Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. Onze missie is om jou een stap verder te helpen.