fbpx

Chante

Chante is gek op tuinieren en komt uit Amsterdam 

Twee jaar geleden zat ik veel op mijn kamer. Ik voelde mij afgesloten van de buitenwereld, terwijl ik juist behoefte had om in een bepaald ritme te komen. Ik had zin om bezig te zijn, uit huis te gaan en onder de mensen te zijn: Impact Creators Amsterdam gaf mij deze ruimte. 

Impact Creators Amsterdam is een veilige haven om aan jezelf te werken. Er worden belangrijke vragen gesteld zoals ‘Wie ben jij?’ en ‘Waar wil je aan werken?’. Je mag jouw verhaal vertellen, zonder dat je veroordeelt voelt. Iedereen komt aan het woord. Het programma gaf mij naast deze diepgang, dan ook fijne connecties. 

Omdat ik aangaf dat mij tuinieren wel leuk leek, vonden de coaches een perfecte ervaringsplek voor mij: een openbare buurttuin in Noord. Een hele fijne plek waar iedereen van alle leeftijden samenkomt om eens lekker met de handen in de aarde te wroeten, om te relaxen tussen de planten. Samen met een groep vrijwilligers uit de buurt, plantte en zaaide ik daar fruit en groenten. Elke keer gaven ze mij een zak voedsel mee naar huis. Het is dan net geoogst: zo vers, dat je het ook echt proeft. Ik eet het liefst zo gezond mogelijk en ik kook veel. Het liefst ga ik ook andere mensen helpen om gezonder te eten, daarom ga ik in september Voeding & Diëtetiek studeren! Ik raad het iedereen aan om mee te doen aan Impact Creators Amsterdam.   

Nikki (coach): “Chante doet het echt goed. Ik ben echt trots. Tijdens de informatie-meeting zagen we elkaar voor het eerst en ze was verlegen en is nu helemaal opgebloeid. Zo ontzettend mooi om te zien dat je straalt. Je doet actief mee, je deelt alles openlijk. Ik durf te zeggen dat Chante voor openheid in de groep zorgt. Je inspireert de rest van de groep om ook hun verhaal te delen.”  

Wie ben jij?

Weet je even niet zo goed wat je wilt gaan doen, maar wil je toch aan je toekomst bouwen? Join dan een van onze programma’s bij jou in de buurt! Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. Onze missie is om jou een stap verder te helpen.