fbpx

Qusai

Ik ben Qusai Awad, 21 jaar en ik woon in Amsterdam Geuzenveld (AZC).

Ik doe mee aan Impact Creators om dichterbij de mensen in Amsterdam te zijn en om uit mijn oude routine te breken. Daarbij leer ik ook de taal [Engels + Nederlands] door middel van vrijwilligerswerk. Ik doe dit bij Gist.

Gist is een spirituele plek voor ontmoeting. Er wordt eigen bier gebrouwen en eigen brood en zeep gemaakt. Er zijn stilte meditaties te volgen en een kleine bibliotheek waar je rustig boeken kunt lezen. Iedereen is welkom!

Ik werk als gastheer achter de bar, ik leg de gasten uit wat Gist is en praat daar met leuke collega’s. In mijn vrije tijd studeer ik – en drink ik koffie! 

Impact Creators heeft me geholpen met wat ik ervan verwachtte en meer: ik beleefde een erg leuke tijd, terwijl ik interessante en nuttige activiteiten deed. Ik raad Impact Creators zeker aan. Waarom? Omdat het een nieuwe en mooie ervaring is. Je beleefd een geweldige tijd met coole coaches, vrienden en familie. Ook is het interessant om een andere cultuur te zien en maak je ook impact op je omgeving. 

Wie ben jij?

Weet je even niet zo goed wat je wilt gaan doen, maar wil je toch aan je toekomst bouwen? Join dan een van onze programma’s bij jou in de buurt! Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. Onze missie is om jou een stap verder te helpen.