fbpx

Willeke

Ik geloof in een wereld waarin liefde geen grenzen kent en iedereen een gelijke kans verdient om begrepen te worden.” Willeke volgt ons programma Sociaal Ondernemerschap.

“Het programma brengt mij een onwijs waardevol netwerk in de sociale en culturele sector,” vertelt ze. “Het geeft mij de hoekstenen om mijn skills en talenten strategisch in te zetten om positieve impact te maken op onze maatschappij. Bijvoorbeeld door mijn passie voor diversiteit in de liefde in de praktijk te brengen zodat ik mensen op een creatieve manier kan inspireren om open-minded in het leven te staan.”

“De training Persoonlijk Leiderschap zette ons behoorlijk aan het denken. Het was een zoektocht naar ‘jouw #Ikigai’. De hoofdvraag luidde: What makes you tick? Het was bijzonder waardevol om diep na te denken over mijn eigen kernwaardes en waarom je doet wat je doet. Door dit te delen met de groep leer je jezelf beter kennen.”

“Een echte eye-opener in dit programma was voor mij tijdens de Crowdsourcing weken waarin duidelijk werd hoe je met vrijwel niets, iets moois kunt opbouwen en hulp kunt krijgen van mensen en organisaties zonder dat hier iets voor terug wordt gevraagd. Als je je inzet om iets moois te doen voor onze wereld, staan er hoe dan ook mensen aan je zij.”

Dankjewel @willekeemilieke voor je mooie deelnemer story!

Wie ben jij?

Weet je even niet zo goed wat je wilt gaan doen, maar wil je toch aan je toekomst bouwen? Join dan een van onze programma’s bij jou in de buurt! Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. Onze missie is om jou een stap verder te helpen.