fbpx

Remi: ‘Maak fouten en leer door te DOEN’

Wie ben jij? 

Mijn naam is Remi Goossens. Amsterdamse wereldreiziger, genieter van het bourgondische leven en gek op paarden. Werkzaam bij Starters4Communities als projectcoördinator van verschillende MDT-programma’s.

Wat maakt jou blij? 
Ik word blij van varen over de Amsterdamse grachten, mijn familie & vrienden treffen op een zonnig terras, lekker eten en de geur van gemaaid gras.  

Waar ben jij goed in?

Vertrouwen geven. Mensen met elkaar verbinden, bruggen bouwen tussen verschillende leefwerelden. Plannen en organiseren. 

Wat doe je bij ICA? (En waarom?)

Ik ben coördinator van het traject sociaal ondernemerschap. Ik zorg dat er een inhoudelijk programma staat waar een groep jonge ondernemers in spé kunnen leren door te doen. Ik krijg energie om jonge mensen kansen en vertrouwen te kunnen geven zichzelf te ontwikkelen. 

Wat was jouw mooiste ervaring binnen het progamma?

Zoekende deelnemers zien opbloeien tot zelfverzekerde jongvolwassenen die klaar zijn voor een volgende stap in hun leven. 

Waarom zouden jongeren mee moeten doen?

Impact Creators Amsterdam is een uitgelezen kans om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je leert nieuwe mensen kennen, bereid je netwerk uit en doet kennis en ervaring op in de praktijk. Het is een boost voor jezelf als persoon en voor je CV.

Wat wil jij jongeren meegeven? 

Stap uit je comfort zone, maak fouten en leer door te DOEN. 

 

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Twitter

Wie ben jij?

Weet je even niet zo goed wat je wilt gaan doen, maar wil je toch aan je toekomst bouwen? Join dan een van onze programma’s bij jou in de buurt! Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. Onze missie is om jou een stap verder te helpen.