fbpx

Sophie: “Door uit je bubbel te stappen kan je super veel kan leren!”

Ik ben Sophie, 26 jaar en met veel plezier bouw ik op dit moment mee aan Impact Creators Amsterdam: een programma waarin jongeren de stad, elkaar en zichzelf nog beter leren kennen. Daarnaast geef ik tijdens het programma ook verschillende trainingen.
Zelf merk ik dat je vaak maar kleine stukjes van de stad kent. Je ziet vaak dezelfde mensen en gaat naar dezelfde plekken. Ik denk juist dat door uit je bubbel te stappen je super veel kan leren, over jezelf maar ook over de ander. En het helpt je ook om erachter te komen waar je zelf eigenlijk energie van krijgt. Dus al die onderdelen probeer ik samen met mijn collega’s in dit vette programma te stoppen.
Ik krijg zelf heel veel energie van het werken met verschillende mensen. Gelukkig doe ik dat tijdens dit programma elke dag. Alle jongeren die hier aan mee doen brengen allemaal nieuwe kennis en inzichten mee. Als trainer vind ik het daarom ook het allerleukst als ze niet alleen dingen van ons maar juist ook van elkaar leren. Daarnaast vind ik het zelf heerlijk om in mijn vrije tijd uitgebreid te koken en kwam ik erachter dat een paar jongeren dit ook heel erg goed konden. Dus daarom hebben we laatst gekookt voor nieuwkomers uit het AZC en ook staat er een grote lunch voor daklozen op de planning. Echt super vet om dit samen te kunnen doen!
En als je nog twijfelt of dit programma wel bij jou past, stuur even een berichtje
Ik ga graag met je in gesprek!
Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Twitter

Wie ben jij?

Weet je even niet zo goed wat je wilt gaan doen, maar wil je toch aan je toekomst bouwen? Join dan een van onze programma’s bij jou in de buurt! Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. Onze missie is om jou een stap verder te helpen.