fbpx

Soraya: “Als je in jezelf gelooft, kom je er wel!”

Ik ben Soraya, een geboren en getogen Amsterdammer die zich graag inzet voor jongeren. Ik ben programmacoördinator bij Impact Creators Amsterdam; een programma waarbij jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen en deze kunnen inzetten voor de stad.

Ik vind het ontzettend leuk om mee te mogen bouwen aan dit mooie programma. Ik gedij dan ook goed in een dynamische omgeving, waar ik mijn ei kwijt kan en waar elke dag weer anders is. Ik ben goed in organiseren, heb een hoog empathisch vermogen en neem iedereen zoals diegene is.

Wat ik mooi vind bij Impact Creators is dat ik jongeren zie groeien – ze groeien persoonlijk bijvoorbeeld in zelfvertrouwen. Ze leren gedurende het programma over zichzelf, maar ook van een ander van elkaar en van de stad.  Impact Creators biedt daarom denk ik ontzettend veel mooie kansen en mogelijkheden. Ik geef aan jongeren altijd graag mee dat als zij in zichzelf geloven, zij er wel komen!  

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Twitter

Wie ben jij?

Weet je even niet zo goed wat je wilt gaan doen, maar wil je toch aan je toekomst bouwen? Join dan een van onze programma’s bij jou in de buurt! Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons centraal. Onze missie is om jou een stap verder te helpen.